Resultaten voor analist

analist
Analist.
In een histologisch laboratorium onderzoek je weefselstukjes biopten op aanwezigheid van bepaalde ziekten, zoals infecties en goed of kwaadaardige gezwellen. In een cytologisch laboratorium doe je onderzoek naar ziekelijke pathologische afwijkingen van lichaamscellen. Je beoordeelt uitstrijkjes van het slijmvlies van de baarmoederhalsmond, maar ook preparaten van onder meer urine, sputum en buikvocht. Als microbiologisch analist werk je voornamelijk met micro-organismen, zoals bacteriƫn, schimmels en virussen.
Recentste adviezen van analisten Trivano.
Analist Wikipedia.
Een analist is een persoon die in hoedanigheid van zijn werk bepaalde analyses uitvoert. Er bestaan onder meer de volgende soorten analisten in verschillende disciplines.: Informatieanalist of Functioneel analist als verzamelnaam voor iemand die de taken van zowel Business analist als Technisch analist uitvoert.
Nieuws Analist.be.
De Nederlandse losers op rij: Nedsense, Imtech, RoodMicrotec en Kardan. Amper dividenden bij Euro-aandelen met lage Shiller PEs en boekwaarden. Overwaardering Belgisch vastgoed grotendeels weggewerkt. Alles over dividenden. Beleggen gericht op opties. Dit zijn de voordelen van ETF's.' Diverse optiestrategieƫn onder de loep.

Contacteer ons