Meer resultaten voor sportmassage

sportmassage
Sportmassage met Rick Menick YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. Sportmassage met Rick Menick. Runner's' World The Netherlands. Unsubscribe from Runner's' World The Netherlands? Subscribe Subscribed Unsubscribe 1.3K. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.
Opleiding Sportmassage Wellness Academie.
Gevolgd in Utrecht. Boeiende stof en een bevlogen docent. Gevolgd in Hasselt. Als start cursus zeker aan te raden, duidelijke en voor iedereen begrijpbare uitleg. Geeft zin in meer. Gevolgd in Eindhoven-Stratum. goed opgezette en makkelijke, leerzame praktijk cursus. Een aanrader als je wilt leren masseren. Gevolgd in Hasselt. Cindy geeft fantastisch les. Van Dyck 04-04. Gevolgd in Hasselt. Een zeer fijne en een aangename groep en docent. Gevolgd in Antwerpen. Mario weet deze theorie zo te brengen dat je op het eind hoopte dat deze cursus nog meer dagen zou duren. Gevolgd in Antwerpen. Wat een saaie cursus zou moeten zijn, is een echt boeiende cursus geworden. Mario is een gedreven docent die zijn vak goed kent en de leerstof zeer duidelijk overbrengt. Gevolgd in Amsterdam. Zeer interessante cursus door een top docent! Gevolgd in Amsterdam. Er is bijna altijd wel wat te verbeteren daarom een 9, maar ik zou zo niet weten wat.: Gevolgd in Amsterdam. Super opleiding, gegeven door Mario, waarvan de gedrevenheid afspat. Hij brengt zijn schat aan ervaring op een bevattelijke manier over. Motivatie staat dankzij de cursus op zenith, ik volg nu zeker de cursus sportmassage gevordenden in juni.
Sportmassage Massage gezonde Ontspanning.
Wat zijn uw ervaringen met sportmassage? Heeft u tips over tarieven en vergoedingen? Hoe helpt sportmassage u? Laat het ons weten! Wat levert sportmassage precies op? Net als andere massages bevordert het de doorbloeding en stofwisseling, en daarmee de afvoer van afvalstoffen.
SW Sportmassage Sportmassage, sportverzorging en blessurepreventie.
Sinds juni 2004 ben ik gediplomeerd sportzorgmasseur en geregistreerd licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. Ik voldoe aan de kwaliteitseisen van de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg SCAS. Daarnaast ben ik NGS beoordelaar bij de landelijk en regionale praktijktoetsen sportmassage.
SW Sportmassage Sportmassage Wat is sportmassage?
Sportmassage Wikipedia.
De term sportmassage wordt gebruikt als verzamelnaam voor diverse verrichtingen, die sportmasseurs toepassen op sporters om hen een bestendige of betere sportprestatie te laten leveren of om hen te helpen bij het herstel naar volledige sporthervatting na een blessure. Verrichtingen bewerken brontekst bewerken.
Over sportmassage en ontspanningsmassage.
Sportmassage is een samenstelsel van handgrepen op de blote huid, van een op dat moment passieve gezonde sporter, met de bedoeling de lichamelijke conditie van die sporter te behouden of te verbeteren, dan wel de nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen.
Over sportmassage en ontspanningsmassage.
U bevindt zich hier: Home Massage. Wanneer geen massage. Over sportmassage en ontspanningsmassage. Verschil sportmassage en ontspanningsmassage. In de praktijk en bij sportevenementen op locatie verzorg ik sportmassages en ontspanningsmassages. Sportmassage is een samenstelsel van handgrepen op de blote huid, van een op dat moment passieve gezonde sporter, met de bedoeling de lichamelijke conditie van die sporter te behouden of te verbeteren, dan wel de nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen.
Wat is een sportmassage Het Massagehuys.
Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor als enkele dagen na een flinke inspanning een deep tissue massage of een sportmassage nemen.
Cursus Sportmassage Wellness Academie.
Docent in Amsterdam. JoliƩ Ennik maakte in haar leven enkele bijzondere gebeurtenissen mee 3 x door bliksem geraakt, vele ongevallen en mystieke ervaringen. Dit zette haar aan om haar pad op het gebied van communicatie en accountmanagement rigoureus om te gooien. Ze ging zich richten op wellness en therapieƫn en speelde op een ondernemende manier in op de nieuwe kansen die op haar pad kwamen. Sinds 1999 is het haar missie om de oosterse en westerse visie op geneeskracht te verbinden via een compilatie van massage, lichaamsbeweging, coaching, bewegingsvrijheid en de kracht terugbrengen in lichaam en geest. Ze volgde vele opleidingen en trainingen op het gebied van natuurgeneeskunde, INCA PAQO trainingen, sportmassage, klassieke ontspanningsmassage, shiatsu, coaching, healing, energetische therapie, zwangerschapsmassage, jadesteenmassage, Ko Bi Do, hamam, yoga en meditatie.

Contacteer ons