Meer resultaten voor psychologie

psychologie
Master in de psychologie Leuven KU Leuven.
Is zich bewust van de gelijkenissen en verschillen tussen de klinisch psycholoog en andere disciplines binnen de gezondheidzorg, welzijn en het onderwijs en is vandaaruit in staat om respectvol deel te nemen, en een professionele bijdrage te leveren aan multidisciplinair teamfunctioneren en interdisciplinaire samenwerkingsverbanden. Heeft kennis van de ethische, wettelijke en deontologische standaarden en richtlijnen in het domein van de klinische psychologie.
Psychologie Open Universiteit Gent Universiteit Gent.
Studeren aan OU. Open Universiteit Gent. In de bacheloropleiding Psychologie komen drie belangrijke competenties aan bod.: Wetenschappelijk onderzoek voeren. Psychologische diagnoses verrichten. Psychologische interventies plannen en uitvoeren. Binnen de bachelor starten sommige vakken op vaste momenten, andere zijn variabel te volgen. U kan een adviesgesprek aanvragen. Na de bacheloropleiding stroomt u door naar de masteropleiding. Studiegids bachelor psychologie 2020-2021. Studiegids premaster psychologie 2020-2021.
psychologie De Morgen.
In het nieuws. Maarten Ducrot: Van Aert zal in dienst moeten rijden van de ploeg. In het nieuws. Net zoals u uw autogordel vanzelf vastklikt, zult u morgen uw mondmasker vanzelf dragen. De Morgen-journalist over zijn moeizame zoektocht naar de juiste psycholoog.
Onderwijskiezer.
Psychologie: Arbeids en organisatiepsychologie. Psychologie: Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid. Psychologie: Klinische psychologie kinderen en jongeren. Psychologie: Klinische psychologie volwassenen en ouderen. Psychologie: Theoretische en experimentele psychologie. Psychologie: Theorie en Onderzoek. Psychology: Theory and research E. Zorgverbreding en remediërend leren. Educatieve opleiding: Kleuteronderwijs.
Psychologie Wikipedia.
Binnen de psychologie houdt de leerpsychologie zich bezig met de studie van hoe mensen en dieren leren van hun ervaringen, hoe leerprocessen efficiënter verlopen kunnen en hoe de leerresultaten langer stand kunnen houden. De studie van de werking van het geheugen is hierbij essentieel. Neuropsychologie bewerken brontekst bewerken. Zie Neuropsychologie voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De Neuropsychologie is de psychologie die zich primair bezighoudt met stoornissen en beschadiging van hersenfuncties, en de invloed hiervan op menselijk gedrag. Onderzoek van mensen met hersenschade en hieraan gerelateerde gedragsstoornissen kan daarbij belangrijke kennis opleveren wat betreft functionele specialisatie van bepaalde hersengebieden. Onderwijspsychologie bewerken brontekst bewerken. Zie Onderwijspsychologie voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De Onderwijspsychologie is gericht op het optimaliseren van onderwijs en leerprocessen in scholen, opleidingen en cursussen. Zij maakt daarbij gebruik van de leerpsychologie, de sociale psychologie en de ontwikkelingspsychologie.
Alle artikels over psychologie" Knack.be.
Er komt meer psychologie te pas aan ons spendeer en spaargedrag dan we op het eerste zicht denken. De Britse psychologe en BBC-radiopresentatrice Claudia Hammond schreef er het boek De" kracht van geld" over. We vroegen haar om vijf inzichten op te lijsten die u moet kennen over u en uw spaargeld.
Universiteit Gent: Master of Science in de psychologie klinische psychologie.
De afstudeerrichting Theoretische en experimentele psychologie is een bij uitstek onderzoeksgerichte opleiding. Theorieën en functioneren met betrekking tot de menselijke cognitie bv. taalverwerking, geheugen, cognitieve controle, numerieke cognitie worden bestudeerd. Daarbij wordt zowel aandacht besteed aan mentale processen en gedrag als aan de biologische basis daarvan. Je leert op een zelfstandige manier betrouwbaar, valide en theoriegedreven onderzoek plannen, uitvoeren en beoordelen, wat ten dienste kan staan van wetenschappelijke of toegepaste vraagstellingen.
Wat is psychologie juist? Hoe en waar werken psychologen? Belgische Federatie van Psychologen.
Upgrade uw versie van internet explorer http//windows.microsoft.com/nl-BE/internet-explorer/download-ie: of gebruik een andere browser zoals Google Chrome https//www.google.com/intl/nl/chrome/browser/desktop/index.html.: Wat is psychologie juist? Hoe en waar werken psychologen? Wat is psychologie juist? Hoe en waar werken psychologen? Wat is dat eigenlijk juist, psychologie? De psychologie is de wetenschap die het gedrag van de mens bestudeert. Dit houdt niet enkel in wat mensen doen en hoe ze het doen, maar ook wat mensen voelen, wat mensen denken en hoe ze tot beslissingen komen.
Bachelor in de psychologie Leuven KU Leuven.
Je ontwikkelt een stevige theoretische basis en onderzoeksvaardigheden waar je bij de uitoefening van je beroep altijd op kunt terugvallen. Bachelor in de psychologie 180 sp. Verkort programma voor academische bachelors filosofie, optie psychologie 60 sp. Verkort programma voor alle professionele bachelors, academische bachelors en academische masters programma voor studenten gestart vanaf 2020-2021 119 sp. Verkort programma voor alle professionele bachelors, academische bachelors en academische masters programma voor studenten gestart vóór 2020-2021 91 sp. Verkort programma voor alle professionele bachelors, academische bachelors en academische masters programma voor studenten gestart vóór 2017-2018 92 sp. Bachelor in de psychologie 180 sp. Verkort programma voor academische bachelors filosofie, optie psychologie 60 sp. Verkort programma voor alle professionele bachelors, academische bachelors en academische masters programma voor studenten gestart vanaf 2020-2021 119 sp. Verkort programma voor alle professionele bachelors, academische bachelors en academische masters programma voor studenten gestart vóór 2020-2021 91 sp. Verkort programma voor alle professionele bachelors, academische bachelors en academische masters programma voor studenten gestart vóór 2017-2018 92 sp. Wat houdt de opleiding in? In de bachelor in de psychologie bestudeer je alle aspecten van het menselijke gedrag.

Contacteer ons