Meer resultaten voor nagelstyliste

nagelstyliste
Kunstnagelstyling SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De nagelstyliste brengt dé oplossing op maat voor iedere klant! Deze opleiding zorgt ervoor dat je de verschillende technieken onder professionele begeleiding kunt aanleren en inoefenen. De praktijkleerkracht brengt je alle actuele werkmethodes en technieken bij, zowel voor de gewone nagelverzorging maar vooral voor de speciale nagelbehandelingen.
Basisopleiding Nagelstyliste ProNails Belgium.
De basisopleiding bestaat uit een boeiende reeks lessen 48h. op verschillende dagen en is bedoeld voor elke beginnende nagelstyliste. Aan het einde van de cursus kan je gelnagels plaatsen als een echte professional. De lessen beginnen met een brede theoretische basis die de focus legt op de structuur van de natuurlijke nagel en veel voorkomende nagelaandoeningen.
Opleiding Nagelstyliste Cursus nagelstyliste als thuisstudie NHA.
In de opleiding Nagelstyliste leer je nagels verzorgen, laktechnieken met de populaire gellak, nagels verlengen met acrylnagels, gelnagels zetten en nagels verfraaien. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden: de opleiding Nagelstyliste is dé ideale eerste stap. Met de stap voor stap aanpak in het cursusmateriaal leer je alle nagelverzorgingstechnieken op de juiste wijze.
Opleiding Nagelstyliste Wellness Academie.
Dit diploma wordt binnen de professionele nagelstylingsbranche en door consumenten in België en Nederland als een belangrijk waarmerk beschouwd. Het is jouw sleutel naar een succesvolle carrière als nagelstyliste. Modules van de opleiding nagelstyliste.: Nagelstyling Gelnagels basis. Deze cursus leert je alle basistechnieken voor het veilig en deskundig plaatsen, bijwerken en verwijderen van gelnagels.
Nagelstylist Encora.
gelnagels in kleur en French manicure.; We werken samen met gespecialiseerde firmas. Zo leer je de nieuwste trends in en blijf je op de hoogte van de evoluties in de nagelstyling. Organisatie van de opleiding. gekleurde balk startmodule. Encora enkel telefoon en e-mail. 2600 Berchem Antwerpen.
ProNails Opleiding Nagelstyliste ProNails Belgium.
Wil je van je passie je beroep maken? Met de ProNails Academy kan je als professional steeds blijven groeien. Ben je op zoek naar een opleiding nagelstyliste? Dan wil je natuurlijk de allerbeste opleiding vinden. Of het nu om een basisopleiding gaat of een workshop om een specifieke techniek te verbeteren: je wilt perfectie bereiken. ProNails helpt je verder. In onze 12 volledig uitgeruste opleidingscentra over het hele land kan je verschillende cursussen volgen. We werken uitsluitend met trainers met jarenlange expertise die maar al te graag al hun kennis met je delen. Je volgt les in kleine groepjes zodat we een persoonlijke aanpak kunnen garanderen. Waar mogen we jou binnenkort verwelkomen? We geven les over heel België en Nederland op deze locaties.: Brasschaat, Kontich Antwerpen, Sint-Truiden, Brakel, Gent Oost-Vlaanderen, Brugge West-Vlaanderen. Breda Noord-Brabant, Maastricht Limburg, Yerseke Zeeland, Vlaardingen Zuid-Holland, Amersfoort Utrecht en Leeuwarden Groningen.

Contacteer ons